top of page
BESTILL GAVEKORT!
Bilde 31.05.2020, 22 07 39.jpg
GAVEKORT PÅ VÅRE OPPLEVELSER?

Du kan kjøpe gavekort på alle rideopplevelsene Mesna har å tilby, fra leieturer til heldagstur, fra privattimer til hest på fór.

Klikk på tilbudene under for å bestille, så sender vi et vakkert trykt gavekort i posten, enten til deg eller den heldige mottakeren. Husk å inkludere postadresse når du bestiller!

Betaling ordner vi enklest ved å sende deg en Vippsforespørsel.

Winter Riding IMG_4095 2.jpg
Riding camp IMG_2792.jpg
2-timers ridetur

Turene foregår i området rundt Mesna. Rideterrenget omtales av mange som Nord-Europas flotteste. På større grupper er vi minst to ledere, og kan dele gruppen ved behov.


For ryttere på alle nivåer. Enkeltpersoner eller grupper. Hele året. 

Kr. 1000,-/person

Mountain ride IMG_1024.jpg
Halvdagstur

En halvdagstur (3 til 4 timer) gir deg 

muligheten til å bli godt kjent med hesten, og de ulike gangartene som islands-hesten har. Vi kan rusle på et nettverk av stier og boltre oss i hurtigtølt på endeløse skogsveger.

For erfarne ryttere, enkeltpersoner og grupper. Vektgrense 90 kg. Hele året.

Kr. 1250,-/person

Heldagstur

Vi rir i variert terreng og tempo og er stolte over å kunne vise frem vårt rideparadis. Ringsakerfjellet byr på topper og vann, skogsområdene har et nettverk av stier og veger. Ta med deg matpakke. Kløvhest og kaffekjele følger med. I pausen slippes hestene løs og vi samles rundt bålet.

For erfarne ryttere. Vektgrense 90 kg.

Mai - ut oktober. Kr. 1600,-/person

Riding camp IMG_1263.jpg
Leieturer

Har du aldri sittet på en hest før, og vil ha en trygg start? For de aller minste tilbyr vi leieturer i terrenget. Her får barna muligheten til å bli kjent med snille hester og oppleve skogen fra hesteryggen, sammen med en erfaren ledsager som holder hesten i leietau på hele turen. 

Hele året. Kr. 500,-/person/time.

Privattimer

Vil du bli bedre til å ri? Har du lyst til å mestre alle islandshestens gangarter bedre, eller prøve deg på litt mer krevende hester?

 

Kristoffer Hauger og Camilla Li har hver for seg mer enn 40 års rideerfaring og begge er udannet rideinstruktører (RIK 3). Vi har også eksterne instruktører som har kurs og treninger hos oss.

Hele året. Pris vil variere fra 650,- pr./time avhengig av instruktør. Alle nivåer. Evt. leie av hest kr. 200,- pr./time i tillegg.

Hest på fór

Drømmer du om å ha din egen hest og kunne ri uten å telle timer, da kan fórordning være noe for deg. Vi finner en hest som passer og du disponerer den enten på helfór (100%), halvfór (14 ridedager pr. mnd, inkl 2 helger) eller kvartfor (7 ridedager pr. mnd, inkl 1 helg). Du må kunne hente hesten inn fra beitet, sale den opp og ta ansvar for egen ridning.

Kun erfarne ryttere. Vektgrense 90 kg.

 

Kr. 2500,-/mnd for kvartfor, 2900,-/mnd for halvfór og 3700,-/mnd for helfór.

Drømmer du om å ha din egen hest og kunne ri uten å telle timer, da kan fórordning være noe for deg. Vi finner en hest som passer og du disponerer den enten på helfór (100%), halvfór (14 ridedager pr. mnd, inkl 2 helger) eller kvartfor (7 ridedager pr. mnd, inkl 1 helg). Du må kunne hente hesten inn fra beitet, sale den opp og ta ansvar for egen ridning.

Kun erfarne ryttere. Vektgrense 90 kg.

Kr. 2250,-/mnd for kvartfor, 2700,-/mnd for halvfór og 3500,-/mnd for helfór.

_HD70789_AuroraHDR2019-edit.jpg
Badstu

Badstue på Mesna er en unik opplevelse! Den vedfyrte badstua ligger idyllisk til ved Mesnavannet, hvor en deilig dukkert eller et forfriskende snøbad også er tilgjengelig, avhengig av årstid.

Inne i varmen har du utsikt over vannet, og til skiftende vær og vind. Perfekt avslutning på ski- eller rideturen!

Badstua har plass til opptil 10 personer. Håndklær er inkludert.

Privat booking: 2.500,- per økt (3,5 timer)

Yoga.jpg
Hest og yoga - helgekurs

En helg med tre yogaøkter og to flotte rideturer ved Mesna! Overnatting på sjarmerende Mesnabakken pensjonat og alle måltider er inkludert i prisen. Du må har erfaring med ridning og være komfortabel med å ri i alle tempoer for å kunne være med, men ingen erfaring med yoga er nødvendig.

Yogainstruktør er Jannicke Wiel. Individualveiledning på hest i rundpaddock v/ Anne Stine Baumann Frost.

Mer informasjon her.

Datoer 2024:

11.-13. oktober

Pris 2024: Kr. 6100.- pr. person.

_IB84603.jpg
Kanefart

Sledetur med bjeller, fakler og dampende hester gjennom skogen til Birkebeinerhyttene på Mesna, der vi samles rundt bålet til en varm toddy. Det vil også være mulig å gå inn i hyttene, som ble brukt i filmen «Birkebeinerne», og få høre mer om filminnspillingen, Birkebeinerspelet og historien om Skjervald og Torstein.
 

Vi kjører fra midten av desember til mars. 

Opplevelsen tar ca. 1,5 timer. 

Pris 750 kr./pers, barn under 3 år gratis.

bottom of page