top of page

Camilla Li og Kristoffer Hauger eier Mesna gård og driver Mesna Islandshestsenter og Mesna Opplevelser og Overnatting.

Sammen har de gjort Mesna til et unikt sted, som byr på uforglemmelige opplevelser enten du vil oppleve islandshestene på sitt beste, ser etter en inspirerende setting for å bli bedre kjent med kollegene dine, eller vil ha en romantisk ramme rundt bryllup, konfirmasjon eller andre viktige begivenheter.

 

På Mesna får du tilbud som tilpasses akkurat det du er ute etter, men alltid med samme høye kvalitet og personlige service!

Følg Mesna:

DETTE ER OSS:
Trip Advisor

Our group of 13 stayed here for a weekend in October. We went horseback riding in the woods, and tried the bow & arrow, both great activities.

 

The owners and staff at Mesna were very friendly and professional, and made our stay absolutely terrific.

 

The scenery surrounding this place is breathtaking and is a must-see for anyone interested in outdoor activities!

Sigurd T

Facebook
Camilla Li

Camilla er utdannet agronom og rideinstruktør IS RIK III. Hun driver senteret sammen med Kristoffer. Har hovedansvaret for hestene og er turleder på de fleste rideturene. Har ridd Islandshest i over 30 år.

Camilla.jpg
Kristoffer Hauger

Kristoffer er utdannet agronom, hovslager, lokal lagsdommer og rideinstruktør IS RIK III. Driver senteret sammen med Camilla og har mange års erfaring som instruktør og turleder. Har tidligere drevet oppdrett og ridning av storhest.

Kristoffer2.jpg
Maria Faye

Maria Faye har fagbrev i hestefag. Hun  har hovedansvaret for stallen. Hun trener hester, sørger for at rasping, skoing og vaksinering blir fulgt opp. Maria leder mange av rideturene. Under Birkebeinerspelet er det Maria som har kontroll over hester og ryttere!

Maria4.jpg
Været
Finn fram
bottom of page