HEST PÅ FÓR PÅ MESNA?

 

Vi legger stor vekt på å ha gode tilbud for voksne, erfarne ryttere hele året, med komfortabel overnatting, spreke hester og unike naturopplevelser både i nærområdet og ute på nye veier.

 

Vil du kombinere fórhestavtale med fast hybel på Mesna? Vil du ha dett eget feriested og tilgang til vårt unike rideterreng både sommer og vinter?

Prøv vårt "Hest og hybel"-tilbud!

VI TILBYR FÓRHESTAVTALER 
Hest på fór

Drømmer du om å ha din egen hest og kunne ri uten å telle timer, da kan fórordning være noe for deg. Vi finner en hest som passer og du disponerer den enten på helfór (100%), halvfór (14 ridedager pr. mnd, inkl 2 helger) eller kvartfor (7 ridedager pr. mnd, inkl 1 helg). Du må kunne hente hesten inn fra beitet, sale den opp og ta ansvar for egen ridning.

Fórhest er nå tilgjengelig hele året.

 

Kun erfarne ryttere. Vektgrense 90 kg.

Kr. 2250,-/mnd for kvartfor, 2700,-/mnd for halvfór og 3500,-/mnd for helfór.

Ta kontakt på info@mesna.no om du er interessert i fórhest. Husk å oppgi telefonnummer når du tar kontakt!

Hest og hybel

Dette er tilbudet til deg som ønsker en "egen” hest, og et feriested der du kan trekke deg tilbake eller nyte fritiden sammen med andre med samme interesse. Du får en fast hest på hel- eller deltid, og et eget rom på Mesnabakken som du disponerer fritt.

Vi finner en hest som passer deg og tilbyr veiledning og instruksjon for å gi deg den virkelig gode rideopplevelsen!

I tillegg til ridning finnes det muligheter for badstue, kajakkpadling, turgåing, svømming, sykkelstier, skiterreng, hundekjøring m.m. Vi befinner oss i et unikt rideterreng, kun 2 timer fra Oslo eller 30 minutter fra Lillehammer.

Ta kontakt med oss på info@mesna.no for en uforpliktende prat, priser og evt. visning av hest og hybel, så gir vi tilbud. Husk å oppgi telefonnummer!

Sørmessenvegen 723 | 2610 Mesnali, Norway | info@mesna.no | Tel: +47 978 70 309

Org.nr. 969198 932

© 2020 by Mesna