FORHEST OG OPPLEVELSER SKREDDERSYDD FOR ERFARNE RYTTERE

 

Vi legger stor vekt på å ha gode tilbud for voksne, erfarne ryttere hele året, med komfortabel overnatting, spreke hester og unike naturopplevelser både i nærområdet og ute på nye veier.

 

Om høsten tar vi med oss en gruppe hester og ryttere ut i nye rideterreng: Blåtur inn i nye rideområder, på ukjente stier.
Bli med oss ut i det blå!

VI TILBYR FÓRHESTAVTALER OG TURER FOR ERFARNE RYTTERE
Hest på fór

Drømmer du om å ha din egen hest og kunne ri uten å telle timer, da kan fórordning være noe for deg. Vi finner en hest som passer og du disponerer den enten på helfór (100%), halvfór (14 ridedager pr. mnd, inkl 2 helger) eller kvartfor (7 ridedager pr. mnd, inkl 1 helg). Du må kunne hente hesten inn fra beitet, sale den opp og ta ansvar for egen ridning.

Fórhest er nå tilgjengelig hele året.

 

Kun erfarne ryttere. Vektgrense 90 kg.

Kr. 2250,-/mnd for kvartfor, 2700,-/mnd for halvfór og 3500,-/mnd for helfór.

Te kontakt på info@mesna.no om du er interessert i fórhest. Husk å oppgi telefonnummer når du tar kontakt!

Privattimer

Vil du bli bedre til å ri? Har du lyst til å mestre alle islandshestens gangarter bedre, eller prøve deg på litt mer krevende hester?

 

Kristoffer Hauger og Camilla Li har hver for seg mer enn 40 års rideerfaring og begge er udannet rideinstruktører (RIK 3). Ønsker du private ridetimer, ta kontakt så kan vi sammen legge opp en plan som passer. Husk å oppgi telefonnummer når du tar kontakt!

Hele året. Kr. 400,-/person/time. Evt. leie av hest kr. 200,- pr./t.

Ut i det blå

Tredagerstur med foreløpig ukjent mål – på "Ut i det blå"-turene tar vi med oss noen hester og utforsker nye rideterreng! Så hvor vi rir bestemmes etterhvert, men hold av datoene og ta kontakt om du er interessert!

For erfarne ryttere. Vektgrense 90 kg.

Datoer 2020:

Tur 1 (helg): 28.-30. august 2020

Tur 2: 31. august-02. september 2020

Pris og reisemål kommer!

Hest og hybel

Dette er tilbudet til deg som ønsker en "egen” hest, og et feriested der du kan trekke deg tilbake eller nyte fritiden sammen med andre med samme interesse. Du får en fast hest på hel- eller deltid, og et eget rom på Mesnabakken som du disponerer fritt.

Vi finner en hest som passer deg og tilbyr veiledning og instruksjon for å gi deg den virkelig gode rideopplevelsen!

I tillegg til ridning finnes det muligheter for badstue, kajakkpadling, turgåing, svømming, sykkelstier, skiterreng, hundekjøring m.m. Vi befinner oss i et unikt rideterreng, kun 2 timer fra Oslo eller 30 minutter fra Lillehammer.

Ta kontakt med oss på info@mesna.no for en uforpliktende prat, priser og evt. visning av hest og hybel, så gir vi tilbud. Husk å oppgi telefonnummer!

Gavekort?

Vil du glede en hestevenn?

Nå tilbyr vi gavekort! Velg blant alle Mesnas aktiviteter, ridetilbud eller overnatting. Kanskje vil du sette sammen din egen drømmehelg, med ridning, overnatting og badstu?

Ta kontakt, så sender vi kort til valgt adressat. Fritt beløp, men aktivitetene må spesifiseres.

Gjelder kun for Mesnas egne tilbud, ikke for tjenester levert av andre.

Oppstalling og trening av hest

Velger du oppstalling hos oss, tar vi ansvaret for all stell og foring av hesten din. Vi tilbyr et nyrestaurert stallanlegg, med varme salrom, dusj for hest og rytter, toaletter og oppholdsrom. Du kan benytte vår rundpaddock, ovalbane og unike rideterreng. Hestene går i flokk på store områder, men vi har paddocker for de som trenger det. Her er det alltid noen å ri sammen med, og du kan bli med på våre turer.

Hele året. Kr. 3600,-/mnd, eller kr. 250,-/dag. Last ned kontrakt her. Husk å oppgi telefonnummer når du tar kontakt!

Sørmessenvegen 723 | 2610 Mesnali, Norway | info@mesna.no | Tel: +47 978 70 309

Org.nr. 969198 932

© 2020 by Mesna