top of page

FIRMAOPPLEVELSER

FIRMAOPPLEVELSER

Mesna kan tilby alle slags firmaopplevelser. Låven og Høyloftet egner seg for seiminarer og presentasjoner, med kapasitet opp til 100 personer, og gode audiovisuelle fasiliteter.

Det er parkering på gården, og på Mesnabakken er det overnattingsplass for opptil 50 personer. Dersom du trenger mer, er det flere muligheter i nærområdet.

Vi har storkjøkken og kan tilby frokost, lunsj og middag etter avtale. Og hvis teamet ditt trenger en pause, kan vi tilby en rekke spennende team-buildingaktiviteter og annerledes utfordringer!

ANDRE ARRANGEMENTER?

Ser du etter et sted for en konfirmasjonsfest, et sted å feire en bryllupsdag eller andre viktige markeringer? Låven har plass til opp til 120 personer.

Vi kan arrangere mat og drikke, samt alt av borddekning og blomsterdekorasjoner. 

Eller kanskje er du på utkikk etter et sted for utdrikkingslaget ditt, med utfordrende og fartsfylte aktiviterer i skogen eller i snøen, og en flott middag for å toppe det hele?

Mesna har plass for alt!

Ta kontakt!

GALLERI
AKTIVITETER

Mesna Opplevelser er lokalisert i vakre naturomgivelser med skog, vann og fjell som nærmeste nabo. Skreddersy en dag full av 

naturbaserte aktiviteter, god mat og drikke. 

Eller er du på utkikk etter et sted for utdrikkingslaget ditt, med utfordrende og fartsfylte aktiviterer i skogen eller i snøen, og en flott middag for å toppe det hele?

 

Aktivitetene passer for enkelt- personer, familier, vennegrupper, bedrifter og skoler. Ta kontakt for tilbud.

Book Activiteter
BOOK AKTIVITETER
Ridning

En rikere naturopplevelse

Vi arrangerer turer fra 2 timer til 6 dager. Vi rir i skog- og fjellterreng, legger stor vekt på å finne en hest som passer deg, og vi tilpasser tempo. På lengre turer tar vi med kløvhest og kaffekjele.
Hele året. Klikk her for informasjon og priser.

Teambuilding

Ha det gøy og bli bedre kjent

I samarbeid med profesjonelle teambuildere arrangerer vi ulike leker, konkurranser og aktiviteter. Her kan alle bidra, forskjellige kunnskaper og ferdigheter vil komme til nytte. Noen av våre populære aktiviteter er blant annet skyting, rafting, padling, ildmakeri og mange andre utfordringer! 

For små og store grupper. Hele året.

Bueskyting

Hvem er mest treffsikker?

Den erfarne bueskytteren Keith Richardson sørger for at du får en rask og god opplæring. Deretter legges det opp til konkurranser, både for å kåre den beste skytteren og det beste laget. Bueskyting kan gjerne kombineres med ski, eller som en stafett på barmark.

For små og store grupper. Hele året.

Elvepadling

Flyt gjennom flott natur

Åstaelva er perfekt for kano- eller kajakkpadling. Du padler stille avsted gjennom beverens rike. Store, rolige myrområder med rikt dyreliv og små lette stryk som gjør turen spennende.

Turen varer i ca. 2-3 timer, med innlagt pause og bålkos. Kan evt. kombineres med sykkeltur langs fjell- og skogsbilveger tilbake til Mesna. Populært for skoleklasser og bedrifter.

For små og store grupper. Vår og sommer.

Hundekjøring

Glade hunder og godt humør

Hos oss har du muligheten til å oppleve hunder i sitt rette element. Du får kjenne den herlige kombinasjonen av fart og stillhet, der hundene drar av sted langsmed vannet og innover løypene.

Minimum 15 personer. Vinter.

Isbading

Tør du?

Isbading, et herlig sjokk for kropp og sjel. Dette er den kaldeste aktiviteten på senteret, men kanskje en av de morsomste! Vi garanterer høy sikkerhet og en uforglemmelig opplevelse. Ønsker du å få kroppstemperaturen raskt tilbake, kan vi friste med en dampende jacuzzi helt nede ved vannet, eller en varm toddy på Låven.

For større grupper. Kun vinter!

Jeanette Haaland.jpeg
Foredrag med Jeanette Sandbæk Håland

Motivasjon fra Mongolias stepper

Bli med Jeanette Sandbæk Håland på en fascinerende reise gjennom Mongolias endeløse stepper, der bueskyttere, ørnejegere og nomader danner kulissene for et livsforvandlende eventyr.

- Nomadene flykter ikke fra noe, de beveger seg alltid mot noe bedre. Deres livsstil og livssyn gir deg nye perspektiver og verktøy til å håndtere stress, prioritere bedre og grave i egne grunnleggende verdier.

_HD70779_AuroraHDR2019-edit.jpg
Badstue

Velvære og avkobling

Det gamle båthuset nede ved Mesnavannet er bygget om til en vedfyrt badstu. Og her er det god plass! Opp til 25 personer kan være inne samtidig, men det er ingenting i veien for at enda flere kan benytte seg av den samme fyringa.

Kan kombineres med bading i Mesna når den er isfri, deretter blir det snøbad!

Snowrafting

Snøsprut og spenning

I solide snowtubes suser du utfor akebakken. Snøscooteren står klar for å gi deg en fartsfylt og spennende tur opp igjen. En annerledes vinterlek, og trodde du du var voksen, vil du fort glemme det!

Minimum 15 personer. Vinter.

Kanefart

Bjelleklang og bålkos

Opplev vår magiske vinterskog fra en slede, trukket av sterke, dampende hester. Underveis blir det servert varm drikke fra en bålplass ute i skogen. Hestene, stillheten og de snøtunge trærne vil gi deg en god og avslappende opplevelse.

For små og store grupper. Vinter.

bottom of page