top of page

BRYLLUP

BRYLLUPER

Vil dere feire den store dagen her på Mesna?

I tillegg til middag og dans på den stemningsfulle Låven, kan vi tilby hestevogn eller ridehester til brudeparet, lokal mat og drikke, og lokale spillemenn kan slå an tonen for festen!

Eller kanskje dere kunne tenke dere et ekte Birkebeinerbryllup, med Skjervalds gård som bakteppe for en uforglemmelig mottakelse, eller kanskje for selve vielsen?

Ta kontakt!

Velkommen til Skjervalds gård!

Gården og hyttene fra filmen Birkebeinerne

Den 12. februar 2016 hadde filmen Birkebeinerne premiere.Filmen er spilt inn i området rundt gården, og Mesna sto også for hestene som brukes i filmen. Middelalderhyttene fra settet er nå flyttet til Mesna, der de gir en stemningsfull bakgrunn for alle slags samlinger og aktiviteter, både sommer og vinter.

Både tunet og hyttene kan brukes, til aktiviteter både ute og inne.

GALLERI
NOEN AV VÅRE TILLEGGSAKTIVITETER
image001-2.jpg
Hester til brudeparet

Et romantisk eventyr

Har du drømt om å ankomme til bryllupet ditt ridende på en hvit hest? På Mesna har vi hester i alle farger, til både brud og brudgom!


Kanskje noen av gjestene vil være med i et ridende brudefølge? Eller kanskje ridning for barna som skal være med på festen?

Om sommeren kan vi også skaffe kjerre eller vogn. Ta kontakt for tilbud!

_IB73882-Edit.jpg
Kanefart

Et uforglemmelig vinterbryllup

Hva er vel mer stemningsfullt enn å dra til bryllup eller fest i kanefart, med hest og slede og ringlende bjeller langs hvite vinterveier?

Med skinnfeller og ulltepper i gnistrende solskinn eller stemningsfullt fakkellys, og kanskje noe varmt å drikke på veien?

Vi kan tilby slede til brudeparet eller til hele festen. Ta kontakt for tilbud!

_HD70779_AuroraHDR2019-edit.jpg
Badstue

Den perfekte avslutning
...eller innledning

Det gamle båthuset nede ved Mesnavannet er bygget om til en vedfyrt badstu. Og her er det god plass! Opp til 25 personer kan være inne samtidig, men det er ingenting i veien for at enda flere kan benytte seg av den samme fyringa.

Kan kombineres med bading i Mesna når den er isfri, deretter blir det snøbad!

Ta kontakt for tilbud!

bottom of page