top of page
OPPSTALLING PÅ MESNA

Vi du ha hesten din på Mesna? Her går hestene ute sammen året rundt, slik islandshesten er vant til å leve. Vi tar imot privathester for både for oppstalling og trening. Alle privathester går ute sammen med flokken, selvsagt med regelmessig tilsyn og stell.

Vi har stor stall med alle fasiliteter, både for hester og ryttere, og rundpaddock og ovalbane. Vi kan ta hånd om skoing, tannstell, vaksinering og veterinærtilsyn. Du kan delta på rideturene våre, og hos oss kan hesten din leve et godt hesteliv!

VI TILBYR OPPSTALLING OG TRENING FOR HEST OG RYTTER
IMG_6100.JPG
Oppstalling

Velger du oppstalling hos oss, tar vi ansvaret for alt stell og foring av hesten din. Vi tilbyr et nyrestaurert stallanlegg, med varme salrom, dusj for hest og rytter, toaletter og oppholdsrom. Du kan benytte vår rundpaddock, vi har 250 m ovalbane med lysanlegg og et unik rideterreng. Hestene går i flokk på store varierte beiteområder med tilgang til Mesnavannet. 
Har du eksemhest vil den bli tatt inn hver kveld. Har hesten behov for å stå i paddock heller enn å gå i flokk, har vi paddocker med drikkekar.

Her er det alltid noen å ri sammen med, og du kan bli med på våre turer.

Hele året. Kr. 3600,-/mnd, eller kr. 350,-/dag. Last ned kontrakt her. Husk å oppgi telefonnummer når du tar kontakt!

12809571_457487987778158_358338703943244
Privattimer

Kristoffer Hauger og Camilla Li har hver for seg mer enn 40 års rideerfaring og begge er udannet rideinstruktører (RIK 3). Ønsker du private ridetimer, ta kontakt så kan vi sammen legge opp en plan som passer. Husk å oppgi telefonnummer når du tar kontakt!

Hele året. Kr. 650,-/person/time.

Evt. leie av hest kommer i tillegg, kr. 200,- pr./time.

l_privattimer.jpg
Trening av hest

Om vinteren tar vi imot unghester for temming og evt. gangsetting. Har du en eldre hest du trenger hjelp med, ta kontakt.

Kr. 5500,- + MVA, inkl. oppstalling. Last ned treningskontrakt her. Husk å oppgi telefonnummer når du tar kontakt!

GALLERI
bottom of page