top of page
BESTILL
NB! VI TESTER EN NY BOOKINGTJENESTE

Her tester vi online booking! Dersom dere er flere som vil ri sammen, må det p.t. gjøres en booking for hver person, med en ny epostadresse for hver booking. Dersom du vil gjøre en samlet booking for flere personer, så velg først ridetur fra listen under, sjekk ledige datoer og ta så kontakt med oss på info@mesna.no, så ordner vi det!

FULLE VILKÅR OG BETINGELSER
Kjøpsbetingelser

Vilkår ved bestilling av rideturer

KANSELLERING

Avbestillinger gjøres via bookinglinken eller på e-post. I samsvar med praksis innen norsk reiseliv, er Mesna opplevelser & overnatting forpliktet til å belaste avbestillingsgebyr til kunden under følgende omstendigheter:

  • Avbestilling foretatt fram til 48 timer før ankomstdagen: full refusjon, betaling foretatt på nett refunderes automatisk til ditt kredittkort.

  • Avbestillinger foretatt mindre enn 48 timer før ankomstdagen: Ingen refusjon.

Hvis du ikke er der på tidspunktet for din bestilling, kan guidene starte turen uten manglende deltakere (for ikke å forsinke turen for resten av deltakerne). Selv om vi vil prøve å vente litt for å få med alle, kan vi ikke tillate for mye ventetid, da det vil påvirke alle andre turer den dagen. Hvis du møter opp senere enn din tid, og vi ikke klarer å få deg med på en annen tur den dagen, vil dette bli betraktet som "Ikke frammøtt", og du vil ikke motta noen tilbakebetaling.

Enhver tur kansellert eller avbrutt av kunde eller på grunn av handlinger fra kunden vil resultere i ingen refusjon.

FORSIKRING

Mesna opplevelser & overnatting anbefaler sterkt til alle sine gjester å kjøpe reiseforsikring fra en anerkjent leverandør i hjemlandet sitt før reise. Det er viktig for alle reisende å beskytte seg i tilfelle uforutsette problemer eller ekstra kostnader. Du får instruksjoner på forhånd og blir tatt vare på av fagfolk hele tiden. 

ANSVAR

Den estimerte varigheten av turer som angitt på vår nettside, er standardtider og kan variere. I alle arrangementer som involverer tredjeparter, fungerer Mesna opplevelser & overnatting kun som arrangørens funksjonær, og det er ikke noe ansvar for Mesna opplevelser & overnatting i forbindelse med eller som følge av slik ordning med tredjepart.

Alle gjester må kunne nås enten via e-post eller telefonnummer som er oppgitt i bestillingen. Vi er ikke ansvarlige dersom kunden ikke kan nås før turen på grunn av feil, eller ikke nøyaktig informasjon til Mesna opplevelser & overnatting. Vi anbefaler å følge med på din epost for videre kommunikasjon.

Mesna opplevelser & overnatting forbeholder seg alle rettigheter til å utsette, endre eller avbryte turer på grunn av vær eller usikre forhold av sikkerhetshensyn. Eller for å fjerne personer der deltaker(e) ikke følger veiledningsanvisningene, inkludert men ikke begrenset til kjøreregler, tidsbegrensningsproblemer eller manglende fokus under veiledningsinstruksjon før eller under turen.

Vi forbeholder oss retten til å kansellere en tur før avreise dersom minimumsantall ikke er nådd.

Ved kjøp av en tur gjennom våre nettsider, godtar du disse betingelsene, inkludert vår fulle vilkår og betingelser, og bekrefter at du forstår dem og at du aksepterer ansvar for din deltakelse turen.

For våre fulle vilkår og betingelser, klikk her.

bottom of page