Sørmessenvegen 723 | 2610 Mesnali, Norway | info@mesna.no | Tel: +47 978 70 309

© 2018 by Mesna

DITT EVENT PÅ MESNA

Låven

Det perfekte sted å samles

Den nyrestaurerte Låven er det perfekte stedet for alle typer arrangementer.

 

Firmafest eller kickoff? Slektstreff? Julefest eller konferanse? Vi har moderne fasiliteter for opp til 100 personer til bords, og helt nye konferanse- eller seminarlokaler på Høyloftet.

Bryllup

En uforglemmelig opplevelse

Vil dere ha en uforglemmelig ramme rundt den store dagen?

 

Låven på Mesna gir mulighet for et ordentlig gårdsbryllup, med vid utsikt over jordene ut til Mesnavannet. Vi har alle fasiliteter for catering og underholdning, så bryllupsfesten deres kan bli et riktig eventyr!

Firmaopplevelser

Fra seminarer til teambuilding

Mesna har rom for alle typer bedriftsarrangementer. Låven og Høyloftet har plass for seminarer og presentasjoner for opptil 100 personer, med gode audiovisuelle fasiliteter.

Vi kan også arrangere alle typer teambuildingaktiviteter, med utfordringer for alle.

Aktiviteter

Opplev Mesna

Mesna Opplevelser & Overnatting ligger i vakre naturomgivelser med skog, vann og fjell som nærmeste naboer. Skreddersy en dag full av 

naturbaserte aktiviteter, god mat og drikke.

 

Aktivitetene passer for enkeltpersoner, familier, vennegrupper, bedrifter og skoler.

Ta kontakt for forslag og priser.

Opplevelser i nærområdet

Hva regionen kan by på!

Mesna og Ringsaker-området kan by på en rekke kulturopplevelser og frilufts- og utendørsaktiviteter, eller man kan bare nyte de rike naturopplevelsene, både sommer og vinter.

Med Mesnabakken som base kan du utforske regionen og alle overraskelsene i nærområdet!

Birkebeinerspelet

Jakten på kongssønnen - et vinterspel

Kom og opplev Birkebeinerspelet, Norges råeste vinter-spel! Dette unike historiske spelet finner sted på Mesna hvert år i februar. Med sverdkamp, ild, levende musikk og islandshestene gallopperende i snøføyka forteller Birkebeinerspelet om flukten som endret Norgeshistorien...

Birkebeinerspelet spilles hvert år i februar.

www.birkebeinerspelet.no

THE BARN AT MESNA
THE BARN AT MESNA
THE BARN AT MESNA
BRYLLUP

Vil dere ha en uforglemmelig ramme rundt den store dagen?

 

Låven på Mesna gir mulighet for et ordentlig gårdsbryllup, med vid utsikt over jordene ut til Mesnavannet. Vi har alle fasiliteter for catering og underholdning, så bryllupsfesten deres kan bli et riktig eventyr!

 
LÅVEN

Den nyrestaurerte Låven på Mesna er det perfekte stedet for brylluper, konfirmasjoner, konferanser, seminarer og alle typer samlinger, treff og feiringer. 

Fasilitetene på Låven inkluderer Puben med biljardbord og projektor, storskjerm, trådløst musikkanlegg og mikrofoner.

Kapasitet:

Seminar/konferanse: 50 personer

Middag: 100 personer

Cocktail party: 150 personer

HØYLOFTET

Det nyeste tilskuddet på Låven er Høyloftet, et konferanserom med nok av plass til ulike typer arrangementer.

Til Høyloftet hører et fullt storkjøkken, og selvsagt tekniske fasiliteter som projektor og storskjerm, wifi og lydanlegg.

Kapasitet: 

Seminar/konferanse: 50 personer
Middag: 50 personer

Auditoriumoppsett: 80 personer

Høyloftet og Låven er separate rom, men kan bookes sammen ved større arrangementer.

LÅVEN PÅ MESNA
 
BRYLLUPER

Vil dere feire den store dagen her på Mesna?

I tillegg til middag og dans på den stemningsfulle Låven, kan vi tilby hestevogn eller ridehester til brudeparet, lokal mat og drikke, og lokale spillemenn kan slå an tonen for festen!

Eller kanskje dere kunne tenke dere et ekte Birkebeinerbryllup, med Skjervalds gård som bakteppe for en uforglemmelig mottakelse, eller kanskje for selve vielsen?

Velkommen til Skjervalds gård!

Gården og hyttene fra filmen Birkebeinerne

Den 12. februar 2016 hadde filmen Birkebeinerne premiere.Filmen er spilt inn i området rundt gården, og Mesna sto også for hestene som brukes i filmen. Middelalderhyttene fra settet er nå flyttet til Mesna, der de gir en stemningsfull bakgrunn for alle slags samlinger og aktiviteter, både sommer og vinter.

Både tunet og hyttene kan brukes, til aktiviteter både ute og inne.

BRYLLUP
 
FIRMAOPPLEVELSER

Mesna kan tilby alle slags firmaopplevelser. Låven og Høyloftet egner seg for seiner og presentasjoner, med kapasetet opp til 100 personer, og gode audiovisuelle fasiliteter.

Det er parkering på gården, og på Mesnabakken er det overnattingsplass for opptil 50 personer. Dersom du trenger mer, er det flere muligheter i nærområdet.

Vi har storkjøkken og kan tilby frokost, lunsj og middag etter avtale. Og hvis teamet ditt trenger en pause, kan vi tilby en rekke spennende team-buildingaktiviteter og annerledes utfordringer!

ANDRE ARRANGEMENTER?

Ser du etter et sted for en konfirmasjonsfest, et sted å feire en bryllupsdag eller andre viktige markeringer? Låven har plass til opp til 120 personer.

Vi kan arrangere mat og drikke, samt alt av borddekning og blomsterdekorasjoner. 

Eller kanskje er du på utkikk etter et sted for utdrikkingslaget ditt, med utfordrende og fartsfylte aktiviterer i skogen eller i snøen, og en flott middag for å toppe det hele?

Mesna har plass for alt!