Mesna Opplevelser & Overnatting

English (UK)Norsk(NO)

2000 gjester så urpremieren på Birkebeinerspelet i februar 2017.

Vi ses igjen i februar 2018! Billetter kjøpes på Ticketmaster

 

Skjermbilde 2016-12-10 kl. 23.30.22


Birkebeinerspelet, Februar 2018

Norge er herjet av borgerkrig, og kongens uekte sønn holdes beskyttet i all hemmelighet. En gutt som halve kongeriket er ute for å drepe, og som to menn beskytter med sine egne liv. Birkebeinerspelet er fortellingen om flukten, som endret Norges historien for alltid. Gjenopplev magien til Birkebeinerne i en actionfylt opplevelse .

Kjøp billetter på Ticketmaster

Sted: Mesna Islandshest, Sørmessenvegen 723, 2610 Mesnali
Forestillingen starter hver kveld (16-17-18. februar 2017): kl. 19.00
Pris pr. billett: kr. 450,-
Aldersgrense: 12 år! 

www.birkebeinerspelet.no

Vinteren 2015 tok Mesna Islandshest Senter del i innspillingen av filmen Birkebeinerne, med 40 av sine hester. Filmen hadde premiere februar 2016. Nå er filmhyttene satt opp i et tun i skogen og skal fungere som kulisser for årets Birkebeinerspel. Planen er at dette skal bli et årlig vinterspel og fremføres første gang 17 – 18 – 19 februar 2017.

Manus er basert på det Ravn Lanesskog skrev til filmen Birkebeinerne, det er bearbeidet av regissør Åsmund Brede Eike, som hadde en av rollene i filmen. Endel scener, skuespillere, ryttere, fightere og hester som tok del i filmen blir nå å se i «Birkebeinerspelet». Det blir et actionfylt kvelds show, med hester og kampscener, rettet mot et voksen publikum.

Det vil bli åpnet en markedsplass, med salg av lokalmat og andre produkter. I forkant av spelet blir det servert bålkokt toddy på tunet, deretter en innholdsrik vandring gjennom vinterskogen, til spelplassen. Selve spelet vil vare i ca. 60 minutter. Kvelden avsluttes med mingling rundt bålene, markedsplassen og matservering og Birkebeinerfest på Låven. Velkommen til en magisk Birkebeineropplevelse på Mesna i februar.